Contact

Je bent altijd welkom! Kom gezellig bij me langs in Best of stuur me een mailtje.
De consulten vinden plaats bij mij thuis, gezellig in mijn praktijkruimte! We bespreken je doelen en wensen informeel onder het genot van een kop thee of koffie. Woon je niet in de buurt van Best? Dan zijn consulten ook online in te plannen. We bespreken je doelen en wensen dan via WhatsApp Video of Skype. Stuur me gerust een mailtje!

Wil je graag een afspraak maken of wil je graag je doelen en wensen bespreken onder het genot van een kop thee? Neem vrijblijvend contact op.

INGE in Balans

Slootjesbeemd 40
5682 JG
Best

E-mail

info@ingeinbalans.nl

Openingstijden INGE in balans:

Maandag 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag 9.00 – 12.00 uur

Mijn praktijk staat geregistreerd bij de BGN! Wellicht wordt jouw traject wel vergoed door je zorgverzekering.

Op donderdag en vrijdag sta ik voor de klas. Helaas is het dan overdag niet mogelijk een consult in te plannen. Ben je op donderdag en vrijdag in de avond beschikbaar of alleen in het weekend? Mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Wanneer het lastig wordt om op consult te komen wanneer je, bijvoorbeeld, net moeder bent geworden en je wilt toch van je zwangerschapskilo’s  af dan geef het even aan. Alles is bespreekbaar!

Zijn er zaken niet duidelijk? Stuur me een mailtje of vul onderstaand contactformulier in. Let op! Laat je e-mail adres achter zodat ik je terug kan mailen.

Lees voor de zekerheid ook even hier mijn algemene voorwaarden.

Mail mij

3 + 4 = ?